Henkilötietosuoja

Smart moves for safe work


Olemme nosto- ja siirtoratkaisuyritys, joka tarjoaa älykkäitä ja joustavia materiaalinkäsittelyjärjestelmiä kestävään työturvallisuuteen.

GDPR

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) on koko EU/ETA-aluetta koskeva laki, jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Se korvaa aiemmat kansalliset tietosuojalait säännöillä, jotka sopivat paremmin digitaaliseen tietoyhteiskuntaamme. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että sinulla on yksityishenkilönä enemmän oikeuksia ja mahdollisuus hallita paremmin luovuttamiasi henkilötietoja. Siksi meidän on tärkeää ilmoittaa sinulle, että käytämme verkkosivustollamme evästeitä.

Miksi käytämme evästeitä?

  • Sivuston analytiikka
  • Markkinointiin
  • Parantaaksemme sivuston käyttökokemusta

Ensimmäisen osapuolen evästeet

Käytämme seuraavia ensimmäisen osapuolen evästeitä

  • Google Analytics

Kolmannen osapuolen evästeet

Käytämme seuraavia kolmannen osapuolen evästeitä

Kuinka estän evästeet?

Voit lukea lisää kunkin toimittajan evästeiden hylkäämisestä seuraamalla alla olevia linkkejä:

Henkilötietokäytäntömme

GDPR:n seurauksena olemme Pronomicilla laatineet tietosuojakäytännön, jossa on koko liiketoimintaa ohjaavat ohjeet. Käytäntö säätelee henkilötietojen käsittelyä jokaisessa Pronomiciin kuuluvassa yrityksessä ja liiketoimintayksikössä sekä konserninlaajuisissa toiminnoissamme.

Asiakkaana, kumppanina tai yhteyshenkilönä tietosi ovat aina meillä turvattuna ja kunnioitamme yksityisyyttäsi ja suojaamme hallussamme olevia henkilötietoja. Kaikki henkilötiedot käsitellään voimassa olevien tietosuojalakien mukaisesti ja varmistamme, että tietosi ovat asianmukaisesti suojattuja. Emme jakele tai jaa tietoja kolmansille osapuolille. Suostumusperiaate on tärkeä osa GDPR:ää, jota kunnioitamme suuresti.

Data on tärkeää – sekä yrityksellesi että meille. Siksi varmistamme, että se on suojattu ja otamme täyden vastuun siitä, että se käsitellään GDPR:n mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää hallussamme olevista henkilötiedoistasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen gdpr@pronomic.com saadaksesi lisätietoja.